Kalender

Läänemaa karikad võitsid Läänemaa Jalgpalliklubi ja Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi.

Turniirid toimusid läbi aasta, jaanuarist-oktoobrini. Kahes vanuseastmes võttis võistlustest osa üheksa korralikult ettevalmistatud noorte võistkonda, enam kui saja lapsega. Nooremas vanuseastmes, kus peeti kolm etappi ja mängud toimusid Lihulas, Noarootsis ja Haapsalus, võitis Läänemaa karika Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi. Teiseks tuli Läänemaa Jalgpalliklubi, kolmandaks Oru/Noarootsi ja neljandaks Palivere SK. Vanemas vanuserühmas, kus maha peeti viis võistlust Lihulas, Paliveres, Taeblas, Haapsalus ja Ristil, oli esikohavääriline Läänemaa Jalgpalliklubi. Teiseks tuli Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi, kolmandaks Palivere SK. Esikolmikule järgnesid FC Risti ja Taebla SK.

Võistlused näitasid, et see mõõduvõtt on lastele väga vajalik, lisaks on meeldiv, et noorte jalgpallurite perre on Läänemaal lisandunud ka Oru ja Noarootsi, tuleval aastal liitub võistluskarusselliga ka Virtsu, kus sügisest taasalustati jalgpallitreeningutega, sealse noortegrupiga tegeleb lausa kaks treenerit.

Suur tänu kõigile treeneritele, kelle järjepidev töö on taganud võistkondade korraliku ettevalmistuse ja võistluse arengu.

Jaanus Getreu