Kalender

Selgitati välja maakonna meistrid tennises

Ligi kaks nädalat kestnud maakonna meistrivõistlusi Haapsalu Krahviaia tennisekeskuses soosis enamikul päevadel ilus ilm ja kõigis kavas olnud seitsmes võistlusklassis selgitati välja parimad. Nagu juba eelmisel aastal, nii domineerisid ka nüüd mänguklassilt noormängijad, kes võitsid välja mängitud täiskasvanute medalitest ligi pooled.

Meesüksikmängu finaalis oli Patrik Rainer Kaljula ülekaal treeningukaaslase Keven Ungerti üle veenev tulemusega 6-0, 6-2.

Meesüksikmängu finalistid. Foto: Vello Kuhi

Mängutasemelt on finalistidele järele jõudmas kaks aastat noorem Egert Trave, kes küll kaotas Patrikule poolfinaalis 1-6, 1-6, kuid kolmanda koha mängus oli parem eelmise aasta finalistist Ott Raidlast 6-3, 6-2.

Naisüksikmängu finaali jõudsid nagu eelmiselgi aastal Maily Märss ja Simona Ladva. Kui mullu läks vaja võitja selgitamiseks kolme setti, siis nüüd pani Maily oma paremuse maksma kahes setis, tulles maakonna meistriks tulemusega 6-3, 6-0. Pronksimängus suutis Annika Mändla seekord veel võita noorukest Noora Toomi 6-3, 7-5. 

Naisüksikmängu finalistid. Foto: Vello Kuhi

Täiskasvanutel aga õnnestus võtta kolmikvõidud võistlusklassides, kuhu noortele pääsu ei võimaldatud. Meesüksikmängu 40+ finaalis võitis Magnus Velling Küllo Kuhi 6-3, 6-2.

Kolmanda koha mängus oli Ilo Toom parem Jörgen Hermanist 4-6, 6-3, 6-2. Naisüksikmängu 40+ kolm paremat olid Kaja Ladva, Reena Raudne-Klooster ja Maike Tellmann.

Segapaarismängus serveerisid üllatuse Egert Trave/Simona Ladva, kes poolfinaalis võitsid esimesena asetatud eelmise aasta meistreid Igor Nudelman/Maily Märssi 6-3, 7-6(2).

Segapaarid. Vasakul Igor Nudelman/Maily Märss ja paremal Egert Trave/Simona Ladva. Foto: Vello Kuhi

Finaal oli samuti tasavägine, kuid lõpuks panid eeldatavad favoriidid Patrik Rainer Kaljula/Karin Kanepi oma paremuse maksma tulemusega 6-3, 7-6(5).

Kolmanda koha mängule jõudsid teisest poolfinaalist Gregor Trave/Henriette Järv, kuid Gregori haigestumise tõttu tuli mängust loobuda.

Tulemused:

Meesüksikmäng                                           

1.Patrik Rainer Kaljula                                 

2.Keven Ungert                                             

3.Egert Trave     

Meesüksikmäng 40+

1.Magnus Velling

2.Küllo Kuhi

3.Ilo Toom

Naisüksikmäng 

1.Maily Märss  

2.Simona Ladva      

3.Annika Mändla                                   

Naisüksikmäng 40+

1.Kaja Ladva

2.Reena Raudne-Klooster

3.Maike Tellmann

Meespaarismäng                                         

1.Patrik Rainer Kaljula/Keven Ungert      

2.Igor Nudelman/Egert Trave                    

3.Andres Nõmtak/Gregor Trave               

Naispaarismäng

1.Kaja Ladva/Simona Ladva

2.Ly Märss/Maily Märss

3.Teele Talts/Hanna Demus

Segapaarismäng

1.Patrik Rainer Kaljula/Karin Kanepi

2.Egert Trave/Simona Ladva

3.Igor Nudelman/Maily Märss

 

Tekst: Vello Kuhi