Kalender

Spordinädala avatud treeningtundide üleskutse

Spordiliit Läänela soovib spordinädala raames anda võimaluse korraldada erinevate liikumisvõimaluste tutvustamist läbi avatud treeningtundide.

Teadlikum spordisõber ja ka erinevate ürituste võistluste korraldajad on märganud, et inimeste põhioskused erinevatel spordialadel on ebapiisavad. Spordirõõmu asemel võib kergesti saada hoopis väikesema või suurema sporditrauma. Mõnedki spordisõbrad aga jätavad radadele ja saalidesse hoopis tulemata, sest tunnistavad et ei oska ja ei tea kuidas turvaliselt mingi alaga tegeleda, et see endale meelepäraseks harrastuseks teha.

Meie huvi on, et avatud treeningtundidest saavad osa võtta inimesed elukaareüleselt, st lastest eakateni. Samuti soovime, et pakutakse võimalusi ka erivajadustega inimestele (liikumis-, või mõni muu puue).

Eeliseks on avatud treeningute läbiviimine maakonna erinevates piirkondades.

Ootame avatud treeningtundide läbiviimise vabas vormis taotlusi nii sise- kui välistingimustes harjutamiseks. Selgita: mis, kus, millal, eelarve jne. Palume võimalikel juhendajatel oma nägemus treeningtunnis kirjeldada hiljemalt – 4.septembriks. Lõpliku valiku teeb spordiliit selliselt, et oleks maakonna erinevad piirkonnad erinevate treeningutega kaetud.

Treeningtundide käigus tutvustatakse spordialade põhitõdesid. Sarja vältel hakkavad osalejaid juhendama oma ala spetsialistid. Soovime võimaluste pakkumisega, et soovijad saavad lihtsalt tulla ja olla ja kaasa teha.

Avatud treeningtunde planeerime ajavahemikku 15. september – 15. oktoober 2024. a. Tunnid võivad toimuda ühekordselt kui korduvalt.

Kõikide avatud treeningtundidest osalejate vahel loositakse hiljem auhindu. Kindlasti jätkame avatud treeningtundidega 2025.aastal, planeerides need tegevused juba eelarvesse.

Võid julgelt infot küsida:

Ülle Lass
tegevjuht
SL Läänela
5171746