Kalender

Juba kolmandat korda toimunud võrkpalliturniir “Tagasi saali” tõi taas mängulusti ja emotsioone

Võrkpallifännide ja -mängijate rõõmuks toimus Haapsalus 5. oktoobril juba kolmandat korda traditsiooniks kujunenud hooajaalguse võrkpalliturniir “Tagasi saali”. Turniir, mis toimub igal sügisel, märgib võrkpallihooaja algust ja toob kokku rahvaliigat alustavad naiskonnad. Ürituse eesmärk on ergutada inimesi pärast suve aktiivselt taas saali võrkpalli mängima tulema ning pakkuda neile võimalust võistelda lõbusas ja sportlikus õhkkonnas.

 

Tagasi saali turniiri esikolmik. Foto: erakogu

Võistluste käik ja tulemused

Turniiri võitjaks krooniti seekord VK Tefa, kes näitas turniiri jooksul suurepärast meeskonnatööd ja kindlat mänguoskust. Teise koha saavutas Intervoll VK ning kolmandaks tuli võistluse korraldaja VK Haapsalu. Võitjad lahkusid turniirilt auhindadega, millele olid omaltpoolt õla alla pannud Lääne elu, Energy well, Spordiliit Läänela, Hestia Hotel Haapsalu Spa ja Läänemaa veoautokeskus.

 

Turniiri korraldajad rõhutasid, et “Tagasi saali” on ennekõike üritus, mille eesmärgiks on tuua inimesed kokku ja pakkuda neile võimalust hooaja alguses kokkumängu harjutada. Pärast suve on sageli raskem taas regulaarselt trenni tulla, kuid sellised turniirid motiveerivad mängijaid jätkama või alustama uut hooaega. Lisaks aitab turniir luua ja tugevdada sidemeid spordikogukonna vahel, olles kohtumispaik vanadele sõpradele ja võimalus uute tutvuste sõlmimiseks. Korraldajate sõnul on järgmiseks aastaks juba plaanid olemas ning soovitakse muuta turniiri veelgi suuremaks.

 

Tulevikuvaade

Võrkpalliturniir “Tagasi saali” on kujunemas sügiseseks traditsiooniks, mis iga aastaga tõmbab ligi üha rohkem osalejaid ja pealtvaatajaid. Järgmisteks aastateks on kindlasti oodata veelgi suuremat osavõttu ja sportlikku vaatemängu, sest võrkpall, kui meeskonnaspordiala on Eestis populaarne ja mängulust ei paista vaibuvat. “Tagasi saali” turniir on koht, kus võrkpallisõbrad saavad hooajale võimsa avapaugu.

 

Tekst: Greete Tikerpuu